Gemeenteplein 4
2650 Edegem

Tel: 03/689 29 69
contact@labrasseria.be

Reserveren

Enkel telefonisch, reservaties per mail worden niet aangenomen!

De essentie
van onze keuken

Cucina
Bari

The roots

Dé Italiaanse keuken bestaat niet. Het is een geheel van streekgebonden, lokale specialiteiten en recepten van de Nonna (grootmoeder). Bij La Brasseria Da Mauro wordt je ondergedompeld in de keuken van het Zuiden. Meer bepaald die van de Bari (Puglia), waarin alles draait om puurheid. Een terugkeer naar de essentie van de Italiaanse keuken: zalig lekker, geen gedoe. Precies dat brengen Mauro, zijn zoon Davide en het team naar Edegem: dagverse ingrediënten, zelfgemaakte pasta, seizoensgebonden suggesties en heerlijke pizza’s bereid in een traditionele houtoven. Dat alles geserveerd door een uiterst charmante én volledig Italiaanse crew. Nog een glaasje aangepaste wijn erbij? U zou haast vergeten dat u op het gemeenteplein van Edegem zit. Kijk bij uw bezoek aan La Brasseria Da Mauro ook zeker even op het suggestiebord en ontdek de verrassende specialiteiten uit het Zuiden.

Streekgebonden

Handmade
perfection

Zalig lekker

Bij La Brasseria Da Mauro is pasta een ernstige zaak. Dat begint al bij de keuze van de ingrediënten: uit kwaliteit groeit kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg. Elke dag wordt de pasta vers bereid volgens het familierecept, doorgegeven van vader op zoon. Ook het brood is kraakvers, recht uit de oven op uw bord. De chef en zijn team bereiden alles met passie, fierheid en respect voor de ingrediënten. En dat proef je.

Kwaliteit

Cucina
povera

Eerlijke keuken

De keuken van Bari staat bekend als de ‘cucina povera’, vrij vertaald de ‘armeluiskeuken’. De filosofie van deze keuken is gericht op het ten volle benutten van de ingrediënten zodat er niets van de smaak verloren gaat. De verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten worden verwerkt tot een geheel dat veel meer is dan de som der delen.

Filosofie

La brasseria,
welkom

Zalig lekker

Kom langs bij La Brasseria Da Mauro en (her)ontdek de Zuid-Italiaanse keuken. Buon appetito!

Gezellig dineren

Proeven is geloven

Contact